Subject: بيتزا بالبسطرمه والتونه......شرقية Mon 20 Jun 2011, 1:34 pm
العجينه نص دقيق ومعلقه خميره بيره بتكون افضل ودوبيها مع ذره ملح ونص معلقه سكر لحد ما تفور . حضرى الدقيق وعليه الخميره وزبديه بتطرى العجينه خااالص بجد ونص فنجان زيت وذره ملح واعجنى يالوزه كويس اوى وسيبيها تخمر ساعتين. صلصه البيتزا وبتشبه كتيييير صلصه ماكدونالدز ببشر بصله واصفرها على النار وببشر عليها 2 طماطم ومعلقه كبيره كاتشب وزعتر وملح وفلفل لحد ما تتسبك عاالاخر ونكون فردنا العجينه ونخرمها بالشوكه
ونحط الاول الصلصه وبعد كده البسطرمه او التونه وبعدين الزتون والجبنه والفلفل ودخلت الفرن على درجه 180
ودى بالبسطرمه
ودى بالتونه طعمهم خطييييييييييييييييييييييير والعجينه طريه وروووووعه والطبق ده كمان شوفو العجينه طريه اذاى يارب الاكل يكون عجبكم وبزعل اوى من الفتوكات اللى بتدخل وتخرج من غير حتى كلمه حلوه طب حتى دعوه حلوه واوعى يالوزه منك لها تنسى التقييم فى رعايه الله